Verkoop online

Webshop starten

Wil je een webshop starten? Of wil je jouw bestaande website aanvullen met een webwinkel? Doe het nu snel en betaalbaar.

Krijg direct advies
We equip marketing leaders

Jouw klanten kunnen altijd online bestellen

Een compacte webshop is snel te realiseren. Altijd compleet met jouw producten, teksten, afbeeldingen, betaalfuncties en meer.

De techniek en inhoud van de webshop wordt direct geoptimaliseerd voor Google. Dat is goed voor jouw vindbaarheid, maar ook voor jouw klanten.

Jouw webshop wordt altijd goed weergegeven op desktop, maar natuurlijk ook op mobiel.

Wij werken met totaalprijzen, dan weet je precies wat de investering is. 

webshop starten

Online markteer

Voor snel en praktisch advies

Krijg gratis advies
0647461522

Webshop met marketing boost

Krijg gelijk resultaat door jouw webshop gelijk na live gang te promoten op Google en social media.

Adverteren

Laat jouw webshop zien aan jouw doelgroep! En dat kunnen we eenvoudig realiseren met advertentiebanners, herkenbaar in jouw design en jouw producten.

Ja, ik wil meer weten

Social media

Deel jouw producten op jouw social media pagina, in (lokale) Facebook groepen en gebruik de juiste hashtags. We kunnen jou helpen met de start, opvallende banners en advies.

Ja, ik wil meer weten

Mailing

Informeer jouw klanten snel en eevoudig via een mailing. Wij helpen jou met een praktisch mailing tool, compleet met template in jouw design en import klantenbestand.

Ja, ik wil meer weten

Krijg financiële hulp van de gemeente

De gemeente Nijmegen, Beuningen en Mook en Middelaar geven detailhandel en horecabedrijven met zelfstandige vestigingen in deze gemeenten een steuntje in de rug met behulp van een tegoedbon van maximaal 2500 euro voor het realiseren van een webshop. Wij helpen bij de aanvraag en realisatie.

Let op: De regeling geldt tot het subsidieplafond bereikt is (met andere woorden op=op).

Lees alles over de voorwaarden: https://rvnhub.nl/vouchers/

Wij maken jouw webshop werkelijkheid

Krijg een eerlijk advies, gebaseerd op +10 jaar werkervaring. De mogelijkheden qua webshop zijn volop, en samen komen we tot het beste resultaat.

“ Simone beweegt en denkt mee. Neemt initiatief en komt in actie, ook als er niet om gevraagd wordt. Erg prettig en fijn om mee samen te werken.

Hans – Bestuurslid VCM Malden

Simone Hogewoning

Online Marketeer
06 47 46 15 22
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
De verzending is helaas niet goed gegaan. Wil je het nog eens proberen? Of ons via een andere manier bereiken: 0647461522