Marketeer inhuren

Flexibele marketing medewerker

Profiteer van een van onze marketing specialisten die doelgericht en resultaatgericht werken, gebaseerd op minimaal 10 jaar ervaring uit de praktijk.

Krijg gratis advies
Harness Your Social Proof

Tijdelijke vervanging, extra capaciteit of specialisme nodig?

Allround online marketeer voor verschillende marketingacties inzetbaar. Heb je bijvoorbeeld ondersteuning nodig bij het uitvoeren van jouw online marketingplannen? Of wil je iemand in huis om de social media strategie op te zetten en uit te voeren? Of wil je simpelweg meer online resultaten en zoek je iemand die je hierbij kan helpen? Dan helpen we graag met een allround online marketeer.

Direct bovenaan in Google? Of  advertentiebanners laten zien aan jouw doelgroep? Online adverteren kan zoal in Google, Facebook, Instagram, Bing en Linkedin. Met (een selectie van) deze platforms kom je zeker weten goed in beeld. Een advertentie specialist maakt een advertentie strategie, compleet met advertentieteksten, banners en landingspagina’s.

Wil je jouw bereik via social media vergroten? Meer volgers en meer interactie met jouw doelgroep? Een social media specialist kan jou helpen bij het opzetten van een professioneel social media profiel, social media content kalender, creëren van social media updates compleet met banner en meer.

Ben je specifiek op zoek naar iemand die de positie van jouw website in Google zichtbaar verbeterd? Een seo specialist kan je effectief helpen en jouw positie in Google verhogen. Met behulp van contentoptimalisatie, linkbuilding en techniekverbetering gaan we stap voor stap omhoog.

Online markteer

Voor snel en praktisch advies

Krijg gratis advies
0647461522

Freelance online marketeer

Tijdelijk ter aanvulling van jouw team en, of om jouw marketing activiteiten een boost te geven.

Flexibel

Maak gebruik van deze marketing service alleen wanneer jij het nodig hebt.

Ja, ik wil meer weten

Ervaren

Met +10 jr praktijk ervaring kan je rekenen op een snelle, kundige aanpak.

Ja, ik wil meer weten

Marktconform tarief

Passend bij de gevraagde werkzaamheden bieden we een marktconform tarief.

Ja, ik wil meer weten

Bereik meer online

Met een ervaren marketeer kan je gelijk aan de slag en heb je vrijwel geen opstart- of inwerkperiode. Eindelijk direct stappen maken, wekelijks de resultaten bekijken, optimaliseren en doorgaan.

Traffic

Maak het verschil

Met jouw ‘eigen’ online marketeer kan je jouw bedrijf een marketing boost geven en het verschil maken. Op deze manier hoef je geen medewerker in dienst te nemen, maar heb je wel iemand met marketingkennis in huis.

Sales Chart

100%

Meer online bereik

+10jr

Marketing ervaring

+20

Verschillende branches

Zullen we aan de slag gaan?

We kunnen bij jou op locatie of vanaf ons eigen kantoor te Malden werken.

“Simone heeft op tijdelijke basis in mijn team bij Dun & Bradstreet gewerkt. Ze heeft haar online marketing projecten zeer professioneel en goed afgerond. Haar werk is altijd van hoge kwaliteit. Ze werkt zeer zelfstandig en is pro actief. Simone was was een zeer waardevolle aanvulling op het team. Ik kan Simone zeker aanbevelen voor online marketing projecten.”

Bart

Marketing Manager – Dun & Bradstreet

Simone Hogewoning

Online Marketeer
06 47 46 15 22
Bedankt voor je bericht. Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie.
De verzending is helaas niet goed gegaan. Wil je het nog eens proberen? Of ons via een andere manier bereiken: 0647461522