SEO

Hoger scoren in google

Je website of webwinkel hoger in Google? Met zoekmachine optimalisatie (seo) kan je meer relevante bezoekers krijgen, zonder te betalen per klik.

Check de score van jouw website
In-House Sales Training

We optimaliseren jouw website, zodat je hoger kan scoren in Google.

Marketing Productie helpt jou snel en praktisch naar een betere positie in Google. We hanteren betaalbare tarieven, en nog beter: een zekerheid dat je ook werkelijk investeert in resultaat. ?

Bij ons betaal je namelijk 50% na oplevering, en 50% na 3 maanden. Zodoende heb je 3 maanden om de voortgang in de gaten te houden, en kan je ervaren hoe wij werken en wat de resultaten zijn. Mochten de resultaten nou onverhoopt tegenvallen mag je zelf bepalen of je die 50% betaalt. ?

Gebruik je wel de woorden die jouw doelgroep gebruikt? Of beschrijf je op jouw website concreet wat je doet, en waar jouw doelgroep naar zoekt? Google kan beter begrijpen wat jij doet, door dit ook in de tekst te beschrijven. Vervolgens kan Google ook jouw website tonen op de relevante zoektermen.

Is de techniek en design van jouw website gebruiksvriendelijk? Kan een online bezoeker bijvoorbeeld eenvoudig op buttons klikken? En past jouw website zich aan naar het apparaat van de gebruiker? Gebruiksvriendelijkheid is tegenwoordig een belangrijke rankingsfactor voor Google.

Wordt jouw website snel getoond of kost dit laadtijd? En zijn alle pagina’s actueel, of komen er 404 errors voor? De techniek van jouw website bepaalt ook of Google jouw website goed kan indexeren, en vervolgens zodanig beoordeeld om jouw website wel of niet te positioneren voor bepaalde zoektermen.

hoger scoren in google

Online markteer

Voor snel en praktisch advies

Krijg gratis advies
0647461522

Zo gaan we te werk

En zorgen we ervoor dat jouw website helemaal in orde is qua content, gebruiksvriendelijkheid en techniek.

Analyse

Wat gaat er goed en wat kan beter? Met een analyse wordt duidelijk wat er aangepast kan worden om een betere vindbaarheid in Google te realiseren.

Ja dat wil ik ook

Optimaliseren

De optimalisatie van de nodige onderdelen wordt verwerkt. Dit kan een combinatie zijn van content aanpassingen, design optimalisaties en techniek verbeteringen.

Ja dat wil ik ook

Meten

We zijn dit proces gestart met een doel: hoger scoren in Google, dus willen we dit natuurlijk ook terug zien, en dat doen we door de resultaten te meten.

Ja dat wil ik ook

Real live dashboard

Alle resultaten kan je op elk moment van de dag live bekijken in jouw eigen dashboard. Zodoende ben je altijd op de hoogte wat jouw positie is per zoekterm, hoe vaak er op deze zoekterm gezocht wordt, wat de ontwikkelingen zijn en meer.

Natuurlijk wordt je ook periodiek geïnformeerd met een rapportage, uitleg en advies.

Voorbeeld

seo dashboard

Laten we vandaag beginnen

We hebben meer dan genoeg ervaring om jouw website een betere positie in Google geven.

“Ben heel erg tevreden over de samenwerking met Simone. Ze is zorgvuldig, vriendelijk en weet mijn gedachten goed om te zetten in kwaliteit binnen mijn bedrijf. Ze is verantwoordelijk, ondersteunend en flexibel, precies wat het fijn maakt om met haar te werken!”

Rosa van Veen

Eigenaar Open2Contact