Verbeter jouw online marketing kennis

Verbeter jouw online marketing kennis met de gratis online workshops van Google Digitale Werkplaats. Een aanrader voor de starter, maar ook voor diegene die z’n kennis wil opfrissen.

Groei online

Internet biedt veel kansen voor Nederlandse bedrijven om groei te realiseren. Toch is het lastig voor bedrijven deze kans te grijpen wanneer ze te weinig digitale vaardigheden of kennis bezitten. Vandaag de dag is het voor elke ondernemer mogelijk wereldwijd zaken te doen door het gebruik van internet. Google wil ondernemers uit heel Europa de kans geven kennis op te doen over online zakendoen en het inzetten van technologie om hun bedrijf een boost te geven.

De online training van Google heb ik zelf ook gedaan. Volgens mij is het een mooie basistraining, die leuk interactief is opgezet met video’s en testen.

– Simone Hogewoning

Google Certificering

Het online programma bestaat uit ruim 80 video’s, waarbij het voor deelnemers mogelijk is een eigen programma samen te stellen. Wanneer deelnemers de cursus hebben afgerond bezitten ze een brede basiskennis over alle digitale marketingmogelijkheden die het internet biedt. Na afronding van de online cursus ontvangen deelnemers een certificering van de Digitale Werkplaats, onderschreven door IAB Europe.

  • Gratis

  • Eenvoudig online te volgen

  • Overzichtelijk met verschillende modules

  • Leuk opgezet met quizvragen en video’s

  • Na afloop ontvang je een Google certificaat
Ga naar Google Digitale Werkplaats