Zodra we starten met de online marketingactiviteiten voor jouw bedrijf zal je ook meteen resultaat merken. Met resultaat bedoelen we in dit geval meer online bezoekers, meer weergaven van jouw social media update, meer kliks enzovoort.

Onze aanpak is praktisch en resultaat gericht. Vaak worden er verschillende marketingactiviteiten uitgevoerd, waardoor je snel effect hebt, maar ook op de langere termijn hier voordeel van blijft houden.

Om een voorbeeld te geven: jouw bedrijf krijgt nu weinig online bezoekers, en eigenlijk krijg je geen bestellingen of contactaanvragen via jouw website binnen. Dan kunnen we hier meteen een verschil in maken door een advertentiecampagne op te starten (bijvoorbeeld met Google ads/Facebook ads/Instagram ads/Linkedin ads) in combinatie met een effectieve landingspagina. Zodra dit loopt, kunnen we werken aan de optimalisatie van de website (denk aan zoekmachine optimalisatie voor een betere positie in Google) en vergroten online bereik via social media, linkbuilding en mailings.

In dit voorbeeld heb je meteen voordeel aan de advertentiecampagne, maar na een bepaalde periode langer voordeel aan een betere positie in Google en meer volgers via social media. De advertentiecampagne kan dan eventueel gestopt worden, of op een andere manier ingezet worden (bijvoorbeeld om een actie tijdelijk te promoten).